Köpa bil Eskilstuna

Dags att köpa bil i Eskilstuna?

Är det dags att köpa en ny bil? Välkommen att svänga förbi vår stora bilhall i Eskilstuna. Vår bilhall hyser fler än 50 bilar och den uppdateras löpande med nya bilar. Samtliga begagnade bilar som säljs i vår regi är noggrant kontrollerade och värderade på ett opartiskt sätt.

Vi säljer bilar av högsta möjliga kvalitet och enligt rätt pris i förhållande till skick, ålder, antal mil, märke, modell och efterfrågan. Söker du efter en speciell typ av bil som vi för tillfället inte har i lager så kan vi, genom vårt stora kontaktnät, säkerligen hitta just den bilen inom kort och när detta sker så kontaktar vi dig.

Vi har över 30-års erfarenhet av bilbranschen och vår firma är familjeägd. Det senare löper som en röd tråd genom hela verksamheten. Du som kund ska känna att den service du får är personlig och professionell - det ska kännas som att du besöker vår familj i samband med att det är dags att köpa bil i Eskilstuna.

Det är viktigt för oss och lika viktigt är att du blir nöjd med affären när du köper en bil av oss. Vi arbetar med det som mål: du som kund och vi som säljare ska båda känna att den affär vi slutit varit till gagn för oss båda. Det leder till långsiktiga relationer där du förhoppningsvis väljer att köpa din nästa bil av oss också.

Vi kan även erbjuda service och verkstadstjänster inom ramarna för vår verksamhet. Den detaljen gör att många kunder ser det som en självklarhet att besöka oss varje år för servicen av bilen. Så bygger man upp relationer som står sig in i framtiden och vi hoppas att du blir en av dessa inom kort.

Vi hjälper dig med din finansiering

Att köpa en ny bil kostar pengar. Vi vill möjliggöra bilaffären för dig oavsett hur betalningsförmågan ser ut för tillfället. Vi har fina samarbeten med DBN Finans och med Santander Costumer Bank som gör det möjligt att betala din bil i den takt du vill.

Har du pengarna till bilens handpenning - 20% av kostnaden - så kan du sedan välja ett avbetalningstempo som sträcker sig mellan allt från 12-84 månader. Vårt företag har AA Rating i kreditvärdighet enligt Soliditet och det är ytterligare en trygghet i samband med en bilaffär hos oss.

bilnyckel eskilstuna

Byta eller sälja en bil

Vi byter även in bilar. Har du en äldre bil så kan du byta in den hos oss. Värdering sker på plats och av Mikael - pappan i familjen - som är förordnad som värderings- och besiktningsman av Sveriges Handelskamrar. Det ger dig en opartisk värdering som sker på ett professionellt och sakligt sätt. Den bil du byter in värderas rättvist och det är en trygghet.

Att byta in en bil - eller för den delen, sälja den till oss - är ofta en bättre lösning än att sälja bilen privat. Du kommer att få ett lite lägre pris än vad du kanske kan få på Blocket. Men, det handlar också om en snabb, smidig och rakt igenom trygg affär där du får pengarna på kontot direkt.

Väljer man att sälja en bil privat så exponeras man för risker och där finns heller inga garantier på att det pris du begär verkligen är den summa du sedan ser på bankkontot. Väljer du att sälja bilen - eller byta in den - via oss så kommer du att få ett mer än rimligt pris och en möjlighet till en snabb affär utan en massa krångel.

Vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen till din bilhandlare i Eskilstuna då det är dags att köpa en ny bil!

Rätt val när du vill köpa bil i Eskilstuna