Om oss

Hos oss gör du en bra bilaffär

Vi är ett företag med över 30 års erfarenhet av bilbranschen. Vi köper in bilar av högsta kvalitet och vi erbjuder alltid ett pris för din bil. Målet är att du som kund ska känna dig nöjd och att vi i framtiden ska vara ditt givna val - både i samband med ett bilköp eller i samband med att du ska sälja din bil.

Vi vill visa att det är möjligt att båda parter är nöjda i samband med att vi köper din bil. Att sälja bilen privat kan vara riskabelt och att istället välja oss borgar för trygghet, säkerhet och för snabba affärer som sker på ett korrekt sätt.

Underhåll och service i egen verkstad

Vi värnar om våra kunder och att vi numera även kan erbjuda både service och verkstadstjänster gör att vi alltid kan skapa längre relationer med dessa. Man köper sin bil av oss, man får den servad årligen och därefter så låter man oss sälja den vidare - eller byter in den mot en ny. Den cirkeln vill vi skapa och hittills har vi lyckats väldigt bra.

Vi har massor av återkommande kunder som dessutom ofta rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. För oss är det ett kvitto på att vår filosofi verkligen fungerar. Det går att göra trygga, smidiga och säkra bilaffärer som är till gagn för både säljare och köpare. Välkommen till företaget som gör det enkelt för dig att sälja din bil i Eskilstuna!

välskött bilinteriör

En trygg bilaffär